VASKOVIĆ NAJAVLJUJE KRAJ SDS-a: „Miličević podržao sulude Dodikove ideje koje bi, kada bi se pokušale realizovati, značile kraj Republike Srpske…“

-Niko tako uspješno ne napada Republiku Srpsku i srpski narod u njoj kao Dodik i niko ga tako sistematično, efikasno i sa rijetko viđenom strašću ne uništava kao Dodik, piše Vasković.

  • Mini market

  • 24. Apr. 2023  

  • 2

Nikog nije iznenadilo sluganstvo Milana Miličevića, v.d. predsjednika SDS-a, iskazano prema Autokrati i Uzurpatoru Miloradu Dodiku, lažnom predsjedniku RS-a, koji mu je, prije par dana, došao na noge kako bi podržao njegove sulude ideje koje bi, kada bi se pokušale realizovati, značile kraj Republike Srpske, piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković.

-Miličević, koji se pokušao sakriti iza laži o “nacionalnim vrijednostima” je tragikomični pajac koji notornu neistinu pokušava prodati kao “borbu za naciju”, iako je istu tu naciju njegov gazda Dodik doveo u potpuno siromaštvo, nezapamćenu bijedu i rub biološkog opstanka.

Niko tako uspješno ne napada Republiku Srpsku i srpski narod u njoj kao Dodik i niko ga tako sistematično, efikasno i sa rijetko viđenom strašću ne uništava kao Dodik.

Isti taj Dodik napada i BiH, samo da bi urušio RS, ali napada i Srbiju, lažno se predstavljajući čak kao portparol njene vojske, ne bi li uspio zvanični Beograd uvući u svoje opake antisrpske igre, čiji je cilj poništenje Srba kao naroda i njegovo smještanje na deponiju istorije. 

Srbija je odbila Dodikove napade, zvanični Beograd svjestan je njegove izdajničke uloge, kao što je svjestan da će se njegovi napadi i podmukli, prljavi pokušaji uvlačenja Srbije u odbranu ličnih interesa nemilosrdnog, brutalnog makijaveliste Dodika nastaviti.

Svako razuman lako uviđa da su sluge tih interesa pomenuti Miličević koji to čini po naredbi navodnih ideologa SDS-a Mome i Vlade Mandića, piše između ostalog Vasković.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...