ANCELOTTI FRUSTRIRAN NAKON DEBAKLA REALA U KATALONIJI: "Žao nam je i želimo se izviniti i navijačima..."

Apsolutni junak velike pobjede Girone bio je 24-godišnji argentinski napadač Valentin Castellanos koji je zabio sve pogotke za Gironu.

  • Sport

  • 26. Apr. 2023  

  • 0

Trener Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti bio je frustriran zbog predstave svoje ekipe.

- Nedostajalo nam je snage i povećenosti lopti. Ostavili smo im tranziciju. Igrali smo dobro s loptom, ali bez nje smo im ostavljali previše mjesta i onda su dali prva dva gola iz prva dva napada, rekao je Ancelotti.

Apsolutni junak velike pobjede Girone bio je 24-godišnji argentinski napadač Valentin Castellanos koji je zabio sve pogotke za Gironu.

- Mi nismo ovo, ova ekipa koja je izgubila. Žao nam je i želimo se izviniti i navijačima. Igrači su bili nervozni, nismo osvajali duele i odbrana je bila loša. Naši igrači jednostavno nisu igrali večeras. Nivo je bio loš. Kod svih, rekao je Ancelotti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...