U LA LIGI ODIGRANA DVA MEČA: Atletico zabilježio pobjedu, Hadžikadunić odigrao cijeli meč

Atletico je iskoristio kiks Reala, koji je u utorak uvečer poražen od Girone (2:4), Jorgandžije su poslije preokreta slavile protiv Mallorce – 3:1.

  • Sport

  • 26. Apr. 2023  26. Apr. 2023

  • 0

U La Ligi u srijedu uvečer odigrana su dva meča, a viđena je po jedna pobeda domaćina i gosta.

Atletico je iskoristio kiks Reala, koji je u utorak uvečer poražen od Girone (2:4), Jorgandžije su poslije preokreta slavile protiv Mallorce – 3:1.

Činilo se da će ekipa Dijega Simeonea mnogo teže do trijumfa, posebno poslije 20. minuta kad je na asistenciju Rodrigueza pogodio srpski reprezentativac Matija Nastasić.

Ipak, u najgore moguće vrijeme po goste, u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, najbolji asistent lige Griezmann proigrao je Moratu, koji je donio izjednačenje. U nastavku, Atletico je bio mnogo bolji rival.

Najprije je u 47. minutu Morata postigao još jedan pogodak, a u 77. konačan rezultat postavio je Carrasco, na drugu asistenciju na ovom susretu Griezmanna.

Cijeli meč za poraženu ekipu odigrao je bh. fudbaler Dennis Hadžikadunić.

U drugom meču dana, Getafe je na svom terenu poražen od Almerije 1:2.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...