ZGROZIO NOGOMETNI SVIJET: Pogledajte kako se golman Manchester Cityja narugao navijačima Arsenala...

Ederson, kojem su napadači Arsenala zaprijetili s tek dva šuta u okvir gola, narugao se Arsenalovim navijačima.

  • Šareni svijet

  • 27. Apr. 2023  

  • 0

Manchester City je deklasirao Arsenal u derbiju 33. kola engleskog prvenstva i uz pobjedu 4:1 napravio velik korak prema proslavi nove titule u Premier ligi.

Fantastičnu utakmicu odigrali su Kevin de Bruyne s dva gola i asistencijom i Erling Haaland s dvije asistencije i golom kojim je ispisao povijest Premier lige. Istaknuo se i Cityjev golman Ederson, no ne odbranama, već provokacijom gostujućih navijača.

Ederson, kojem su napadači Arsenala zaprijetili s tek dva šuta u okvir gola, narugao se Arsenalovim navijačima.

Dok su njegovi suigrači slavili gol na drugoj strani terena, on se okrenuo prema navijalima Arsenala i pokretima ruku imitirao plakanje. Sve je začinio plaženjem jezika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...