FILMSKA POTJERA U NJEMAČKOJ: Muškarac iz BiH ukrao vozilo, pa pokušao pobjeći policiji, evo kako je sve završilo...

Njemački mediji javljaju da uhapšeni muškarac nije imao ni vozačku dozvolu. 

  • Hronika

  • 27. Apr. 2023  27. Apr. 2023

  • 1

Muškarac iz Bosne i Hercegovine (25) sinoć je u njemačkom gradu Aachenu ukrao kombi, a zatim pokušao da pobjegne njemačkoj policiji, koja ga je, nakon jurnjave po putu A4, uspjela uhapsiti.

Naime, sve se desilo predvečer, za vrijeme prometne špice, kada je mušakarac koji je bio pod uticajem narkotika, ukrao kombi Ford Transit. Međutim, ono što nije znao jeste da je vlasnik kombija ugradio GPS za praćenje, pa je tako pratio svoj kombi i odmah policiji prijavio krađu, ali i tačnu lokaciju gdje se nalazi ukradeno vozilo.

Policija je odmah krenula u potjeru, ali se državljanin BiH nije zaustavljao. Potjera je u jednom momentu prerasla u potpuni haos na putu, a mladić je iz automobila izbacivao predmete, između ostalog, i svoj mobilni telefon.

Tek nakon nekog vremena, patrola policije je uspjela da ga zaustavi, a njegov telefon je izuzet kao dokaz. Njemački mediji javljaju da uhapšeni muškarac nije imao ni vozačku dozvolu. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...