SNAŽNA EKSPLOZIJA NA OKUPIRANOJ TERITORIJI UKRAJINE: Likvidiran ruski policajac, specijalci na terenu... (VIDEO)

Specijalne službe utvrđuju sve okolnosti incidenta, navodi se.

  • Evropa

  • 27. Apr. 2023  

  • 0

Snažna eksplozija odjeknula je jutros u Melitopolju, koji je pod ruskom okupacijom. Kako javljaju ruski mediji, u eksploziji je poginuo jedan policajac.

Poginuli policajac navodno je prešao na rusku stranu nakon što je Rusija okupirala Melitopolj.

"Danas, oko 5:15 ujutro, dogodila se eksplozija u ulazu stambene zgrade u Melitopolju. Eksplodirala je nepoznata eksplozivna naprava. Tom prilikom ozlijeđena su dva policajca, koji su hospitalizirani, a jedan je navodno naknadno preminuo", navodi se u saopćenju Glavne uprave Ministarstva unutarnjih poslova za regiju Zaporižje, a javlja režimska RIA Novosti.

Specijalne službe utvrđuju sve okolnosti incidenta, navodi se.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...