MAJKA PRODALA TROGODIŠNJU KĆERKU MONSTRUMU ZA 30 DOZA DROGE: Kamera snimila posljednje trenutke djevojčice prije nego je silovana i ubijena (VIDEO)

Nešto više od 24 sata kasnije užasnute komšije pronašle su Luzino okrvavljeno tijelo unutar napuštene kuće.

  • Hronika

  • 27. Apr. 2023  

  • 0

Trogodišnja Luz Maida nije mogla da shvati šta se dešava kad ju je usred noći probudila majka i gurnula u zagrljaj nepoznatog čovjeka.

A istina je bila previše užasna jer je Aurelija Salinas (42) upravo prodala trogodišnju kćerku dileru droge sa kojim je bila u vezi u zamkenu za krek vrijedan 10 funti?! Jezivi snimci nadzorne kamere pokazuju kako Luz u ranim jutarnjim satima u Pedro Huan Кabaljeru u Paragvaju odvodi diler njene majke. Ubrzo nakon toga je silovana i ubijena.

Nešto više od 24 sata kasnije užasnute komšije pronašle su Luzino okrvavljeno tijelo unutar napuštene kuće. Luz, koju su često viđali kako nosi plavu haljinu sa odštampanim likovima iz crtanog filma, majka je izdala za 30 doza kreka.

Srceparajući snimak prikazuje Luz kako pokušava da pobjegne iz kandži dilera koji je nosi iz njene kuće. Dok se kreće niz blatnjavu stazu nosi Luz u jednoj ruci i čini se da je šamara slobodnom rukom kako bi je natjerao da prestane da se migolji.

Diler, čije ime nije saopćeno, silovao je i ubio trogodišnjakinju koja još nije krenula u školu. Prvi izvještaji navode da se ugušila. Njeno sićušno tijelo otkriveno je umotano u košulju na krevetu u napuštenoj kući.

Bjesni mještani su navodno pokušali da linčuju majku nakon što je tokom saslušanja priznala umiješanost u ubistvo svoje kćerke. Njen dečko je kasnije priznao ubistvo.

Majka monstrum je prvo rekla policiji da je Luz nestala dok je spavala, ali je priznala da je prodala kćerku za drogu nakon što je policija nabavila snimak nadzorne kamere.

Uhapšen je i jedan tinejdžer (17) koji je takođe umiješan u jeziv zločin.

Policija je saopćila da je Salinas bila pod uticajem droge i djelovala je bezbrižno dok je policija tragala za djevojkom.

Više od 300 mještana prisustvovalo je Luzinoj sahrani, a neke komšije su kasnije zapalile kuću u kojoj je pronađeno njeno tijelo.

Istražitelji su rekli da je porodica imala historiju tragedija. Salinas inače ima još sedmoro djece – uključujući i djevojčicu (12) koju je navodno podvodila jednom muškarcu, piše Daily Mail.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...