NAKON SINOĆNJE TUČE U MADRIDU: Poznato zdravstveno stanje Džanana Muse

Musa je bio potresen jer je najprije dobio udarac od Kevina Puntera, a zatim ga Lessort oborio "napadom s leđa"

  • Sport

  • 28. Apr. 2023  28. Apr. 2023

  • 0

Tokom sinoćnje tuče u Madridu, koju je započeo Sergio Llull nesportskim prekršajem, Džanan Musa je završio na podu nakon što ga je košarkaš Partizana Mathias Lessort oborio na parket.

Musa je bio potresen jer je najprije dobio udarac od Kevina Puntera, a zatim ga Lessort oborio "napadom s leđa". Ubrzo se pridigao, sa bolnim izrazom lica.

Iz tabora bh. košarkaša javljeno je da je sinoćnja tuča srećom prošla bez posljedica za bh. košarkaša i da je zdravstveno zadovoljavajuće.

Teže je prošao košarkaš Partizana Dante Exum, kojeg je sa leđa oborio Realov Guerschon Yabusele. Exum je od posljedica udarca zaradio puknuće tetive malog prsta i povredu koljena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...