NEVOLJE U RAJU: Georgina i Ronaldo se žestoko posvađali na aerodromu u Lisabonu

Veza im prolazi kroz ozbiljnu krizu...

  • Show

  • 28. Apr. 2023  

  • 1

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez javno su se i žestoko posvađali na aerodromu u Lisabonu, neposredno prije ukrcavanja u avion, te tako dodatno pojačali glasine da im veza prolazi kroz veliku krizu.

Priče o nevoljama u raju šire se još otkako je nogometaš prešao u Al Nassr u Saudijskoj Arabiji. Portugalski i španski mediji pišu kako je "Cristianu puna kapa Georgine".

Svađi na aerodromu svjedočio je neimenovani muškarac koji je zatim kontaktirao španskog novinara Abela Planellesa i opisao neugodne scene.

- Bila je to ozbiljna svađa s mnogo vikanja, on se stvarno iznervirao - rekao je svjedok.

Ronaldu navodno idu na živce Georginini stavovi, te je kritikuje da je jako sebična i razbacuje se novcem. I prije toga, nju su u medijima i na društvenim mrežama kritizirali zbog odnosa prema prijateljima, porodici, poslu... Napetosti doprinosi i činjenica da život u Saudijskoj Arabiji nije baš bajan kako su to oni očekivali kada je proslavljeni nogometaš potpisao za tamošnji klub.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...