POSJETA BIJELJINSKOM KLUBU: Zdravko Mamić dijeli "neprocjenjive savjete"

Sastanak je održan u jednom hotelu na Jahorini

  • Sport

  • 29. Apr. 2023  

  • 0

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić održao je sastanak s Upravom FK Radnik iz Bijeljine. Mamić je rado viđen gost u gotovo svim bh. klubovima, a jučer je savjetovao čelnike kluba koji se uskoro planira vratiti u premijerligaško društvo.

Sastanak je održan u jednom hotelu na Jahorini, a na službenim stranicama Radnika poručili su kako su dobili neprocjenjive savjete za proces unaprjeđenja kluba.

"Članovi Upravnog odbora našeg kluba danas su se na Jahorini sastali s legendarnim Zdravkom Mamićem, bivšim predsjednikom Dinama iz Zagreba. Savjeti koje smo dobili od gospodina Mamića, vezani za proces unaprjeđenja i dodatne profesionalizacije rada u klubu, neprocjenjivi su. Na kraju razgovora Mamić je poželio brz povratak našeg kluba u sam vrh bh. nogometa", stoji u objavi Radnika, petoplasirane ekipe Prve lige RS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...