"SLOBODNA BOSNA" ODGOVARA FILIPU MURSELU BEGOVIĆU: Gdje si bio u srijedu u 23.20 časova?

Tražimo od nestranačkog glavnog urednika, obiteljskog čovjeka, da odgovori na samo jedno, prilično jednostavno pitanje

  • Mini market

  • 29. Apr. 2023  29. Apr. 2023

  • 2

Filip Mursel Begović, glavni i  odgovorni urednik "Stava", nestranačkog glasila, u svojoj reakciji demantira da su ga pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA-e) zatekli u stanu Osmana Mehmedagića-Osmice, bivšeg direktora Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA-e).

Tvrdi da nije podstanar kod Mehmedagića i da ima privatni stan u naselju Nahorevo, gdje živi sa porodicom. Filip Mursel najavljuje tužbu protiv portala "Slobodne Bosne" i drugih koji su prenijeli naš tekst ukoliko ga ne uklonimo.

Prije nego što to uradimo, tražimo od nestranačkog glavnog urednika, obiteljskog čovjeka, da odgovori na samo jedno, prilično jednostavno pitanje koje glasi:

Gdje si bio u srijedu, 26. aprila u 23 sata i 20 minuta tokom akcije pripadnika SIPA-e koja je počela u 23.00 sata? Jesi li bio u (iznajmljenom/rentanom) stanu Osmana Mehmedagića Osmice, u ulici Mis Irbina, ili u porodičnom stanu u Nahorevu?

Toliko!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...