EFEKTAN UZORAK: Ova haljina poznatog brenda u potpunosti je osvojila Kate Middleton (FOTO)

Osim efektnog uzorka, haljinu karakterizira remen koji ženstveno ističe struk.

  • Žena

  • 29. Apr. 2023  

  • 0

Princ William i Kate Middleton posjetili su velški grad Aberfan kako bi odali počast tragično preminulima u nesreći urušavanja šute na školu koja se zbila 1966. godine.

Riječ je o nesreći koja je dramatizirana u protekloj sezoni "Krune", a koju je obilježila i činjenica kako je kraljici Elizabeti II trebalo čak osam dana da stigne na mjesto tragičnog događaja. Kraljica je od tada ovu lokaciju posjetila pet puta, a ovo je bio prvi dolazak princeze i princa od Walesa.

Za tu priliku, Kate Middleton je birala jednu od svojih najomiljenijih haljina - Zarin model dugačkog kroja i crno-bijelog houndstooth uzorka.

Bio je to čak treći put da se u javnosti pojavila u ovom stajlingu. Prvi put ga je odjenula u posjeti Bradfordu 2020. godine, a potom 2021. godine u posjeti University College of London.

Osim efektnog uzorka, haljinu karakterizira remen koji ženstveno ističe struk, dugački puf rukavi i pussy-bow mašna oko vrata. Ovaj komad svojevremeno se u Zari mogao kupiti po cijeni od 129 dolara, ali nažalost više nije dio prodajne kolekcije, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...