REUF BAJROVIĆ OŠTRO: "Denis Bećirović je saučesnik u izdaji koju nam je priredila njegova stranka"

Ovo što sad vrijeđa inteligenciju šatro protivljenjem ne mijenja ništa

  • Mini market

  • 29. Apr. 2023  

  • 23

Kopredsjedavajući američko-europske alijanse Reuf Bajrović optužio je člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića za saučesništvo u “satiranju naroda kojeg je trebao da predstavlja”.

“Nemoj da nas lažeš da nisi znao za posljedice”, rekao je Bajrović.

"Denis Bećirović je saučesnik u izdaji koju nam je priredila njegova stranka. Ovo što sad vrijeđa inteligenciju šatro protivljenjem ne mijenja ništa. Vrijeme za otpor je bilo između nametanja zakona i vlade. Upisao se u historiju kao neko ko je glasao za Z o prebivalištu i kao saučesnik u satiranju naroda koji bi trebalo da predstavlja", naveo je Bajrović. 

"Pošto je odlučio da ignoriše pozive upomoć bošnjačkom narodu, Denis sada može samo da moli svoga šefa Plenkovića da mu dozvoli da malo glumi patriotu. Nemoj da nas lažeš da nisi znao posljedice. Evo moj poziv koji sam ti uputio i koji si vidio, ali ti je važniji SDP bio od države", poručio je Bajrović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...