SAMARDŽIĆ O KONAKOVIĆU: "Koju poruku on šalje - udarajte ljude i onda otvoreno lažite da niste?"

Ako ovo nije najprostiji oblik licemjerja i jedno od najvećih razočarenja za svakog normalnog, onda ne znam šta jeste, napisao je Samardžić

  • Mini market

  • 01. Maj 2023  01. Maj 2023

  • 2

Savjetnik premijera USK i kadar NES-a Sulejman Samardžić, kojeg je sredinom prošlog mjeseca fizički napao zastupnik NiP-a u Parlamentu FBiH i predsjednik NiP-a USK Halil Bajramović, oglasio se danas na svom Facebooku, poručivši kako je već općepoznata činjenica da ljudi iz ove zemlje odlaze u prvom redu zbog razočaranosti u sistem, odnosno ljude koji ga vode.

"Elmedin Konaković je naš novi ministar vanjskih poslova, predsjednik političke stranke NiP i jedan od trenutno vodećih političara u zemlji. Osudio je i na Facebooku napisao svoje izvinjenje zbog fizičkog napada Halila Bajramovića na mene. I to je to.

Nakon toga, ne samo da se nastavio naslikavati s Bajramovićem koji je svakom normalnom čovjeku priredio ogromnu nelagodu zbog otvorenog laganja pred kamerama i čitavom nacijom, nego ga nastavlja nazivati svojim.

Koju poruku Konaković šalje mladima, svojoj i svoj djeci BiH? Udarajte ljude i onda otvoreno lažite da niste, a ja ću napisati da osuđujem i ostajemo svoji?

Ako ovo nije najprostiji oblik licemjerja i jedno od najvećih razočarenja za svakog normalnog, onda ne znam šta jeste.

Samo što nisam onaj koji će s gorčinom i tugom spakovati kofere i otići, nego ću se do zadnjeg daha boriti da laž ne može biti prihvatljiva i da nisi čovjek vrijedan poštovanja ako jedno govoriš, a drugo radiš. Nikad", napisao je Samardžić na svom Facebook profilu.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...