LIJEPE VIJESTI: Serena Williams na Met Gali otkrila da čeka drugo dijete

Prvi koji su saznali da Williams čeka drugo dijete bili su njeni fanovi na Instagramu

  • Žena

  • 02. Maj 2023  

  • 0

Američka teniserka Serena Williams (41) na crvenom tepihu Met Gale objavila je sretnu vijest: ona i suprug Alexis Ohanian ove će godine dobiti drugo dijete. Serena, koja je redovna gošća tog glamuroznog modnog događaja, pokazala je novu bob-frizuru ali i trudnički stomak, u crnoj Guccijevoj haljini prozirnih rukava te naborima od bijelog tila na suknji. Outfit je upotpunila Tiffanyjevom bisernom ogrlicom od nekoliko nizova i odgovarajućim ukrasom za glavu.

- Osjećam se dobro, mogu disati. Napokon se mogu prestati skrivati - izjavila je sportašica i našalila se kako neće piti alkohol te večeri, iako šampanjac teče u potocima.

Prvi koji su saznali da Williams čeka drugo dijete bili su njeni fanovi na Instagramu. Ima ih 16,5 miliona, a nekoliko minuta prije samog odlaska na crveni tepih, pred kamere i fotoaparate, Serena je s njima podijelila lijepe vijesti.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

"Bila sam tako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu", napisala je ispod fotografija na kojima je ruke položila na stomak. U pet sati od objave, omiljena teniserka dobila je gotovo 700.000 lajkova i čestitki.

 Williams i Ohanian, koji su u braku od novembra 2017., već su roditelji petogodišnje Olympije koja je rođena u septembru iste godine. Serena je često govorila kako svojoj kćerki želi podariti brata ili sestru, te kako bi voljela da razmak ne bude prevelik, nego baš onako kao sa njom i njenom starijom sestrom Venus Williams, koja je godinu starija od nje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...