ĐUKANOVIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE VUČIĆU: “Zločin koji ne pamtimo u regionu, ostavlja bez riječi”

(...) i i izaziva ogromnu tugu za mladim izgubljenim životima."

  • Regija

  • 03. Maj 2023  

  • 0

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je u ime građana Crne Gore i u svoje ime telegram sa izrazima najdubljeg saučešća predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom nezapamćene tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, saopšteno je iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore.

"Sa zaprepašćenjem sam primio vijest o tragediji koja se danas dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Zločin koji ne pamtimo u regionu, ostavlja bez riječi i izaziva ogromnu tugu za mladim izgubljenim životima. U ime građana Crne Gore i u svoje ime upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. Molim Vas da izraze saučešća prenesete i porodicama nastradalih. Crna Gora saosjeća sa Srbijom u ovim teškim trenucima za Vašu zemlju i njeno društvo", poručio je Đukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...