"NAŠE MISLI SU UZ VAS": Borjana Krišto uputila telegram saučešća Brnabić i porodicama stradalih u Beogradu

Bosna i Hercegovina dijeli bol s porodicama nastadalih i želi brz oporavak povrijeđenim učenicima i nastavnicima.

  • Vijesti

  • 03. Maj 2023  

  • 5

Predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto uputila je telegram saučešća predsjednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić povodom tragične pucnjave u osnovnoj školi u Beogradu.

"Duboko me potresla vijest o tragediji u kojoj su stradali učenici i zaposlenici u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' na Vračaru u Beogradu. U ime Vijeća ministara BiH i svoje osobno ime, Vama i obiteljima stradalih upućujem izraze najiskrenije sućuti i potpore", navodi Krišto u telegramu.

Dodaje se da Bosna i Hercegovina dijeli bol s porodicama nastadalih i želi brz oporavak povrijeđenim učenicima i nastavnicima.

"Naše misli i molitve su uz vas", navodi se u telegramu saučešća predsjedavajuće Krišto.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...