KONAKOVIĆ ŠOKIRAN POTEZIMA BIVŠEG STRANAČKOG KOLEGE: „Stavljao je sliku rahmetli Muamera Zukorlića i uporedio ga sa Radovanom Karadžićem…“

-Nikad na ove ljude ne smijemo ličiti, nikad, poručio je ogorčeni Konaković.

  • Mini market

  • 04. Maj 2023  

  • 10

Da odavno nešto ne štima između Faruka Kapidžića i Elmedina Konakovića, bivših stranačkih kolega iz SDA, a danas suprotstavljenih političkih protivnika, jasno je već duže vrijeme.

A koliko su stvari otišle daleko potvrdio je lider Naroda i pravde Elmedin Konaković, šokiran najnovijim Kapidžićevim potezima.

-Stavljao je sliku rahmetli Muamera Zukorlića i uporedio ga sa Radovanom Karadžićem.

Malo nakon toga se nemušto pravdao. Večeras je stavio moju sliku na kojoj držim palac gore pored srušene džamije u Ahmićima nakon počinjenih strašnih zločina nad našim narodom. Potpisuje se sa dia. Faruk Kapidžić.

Kakav je to mozak, kakva je to duša, kakva je to osoba? Kakvi su svi oni kojima je to normalno? Nikad na ove ljude ne smijemo ličiti, nikad, poručio je ogorčeni Konaković.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...