BURAN NASTUP PRED KAMERAMA: Pogledajte šta je Nermin Nikšić rekao o "odmetnutom" Irfanu Čengiću…

Čengić je na koncu odgovorio na pitanje je li moguće njegovo izbacivanje iz SDP-a BiH.

  • Politika

  • 05. Maj 2023  05. Maj 2023

  • 9

Irfan Čengić, delegat SDP-a u Domu naroda Parlamenta FBiH i zastupnik u skupštini Kantona Sarajevo, nedavno je gostujući na BHRT-u, na pitanje voditelja je li na izborima degradiran u SDP-u, zbog činjenice da se njegovo ime nije našlo na izbornim listama kao nostitelj, Čengić je rekao da je njegov rezultat na izborima bio, uz Bećirovićev, najbolji, te da je na taj način preskočio sve one koji su bili ispred njega na izbornim listama, o čemu je "Slobodna Bosna" ranije izvijestila.

Čengić je na koncu odgovorio na pitanje je li moguće njegovo izbacivanje iz SDP-a BiH.

„Kad su izbacili jednog Nijaza Durakovića i Zlatka Lagumdžiju, osnivače modernog SDP-a, zašto ne bi mogli i nekog Čengića“!?, kazao je ranije Čengić.

NIKŠIĆ O "ODMETNUTIM" KADROVIMA

Lider SDP-a BiH i novi premijer Federacije BiH Nermin Nikšić sinoć je na FTV-u, na pitanje jesu li Denis Bećirović i Irfan Čengić odmetnuti kadrovi SDP-a odgovorio: "Mi smo, kao SDP, pokazali da trpimo i da možemo podnijeti da ljudi u SDP-u imaju prava na različita mišljenja, na svoje stavove. Naravno ključni su stavovi ograna SDP-a i poštivanje organa SDP-a.

U nastavku pogledajte šta je rekao o Bećiroviću i Čengiću:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...