NAKON KRVAVOG PIRA U MLADENOVCU: Poznato stanje teško ranjenih u novom pokolju u Srbiji, ljekari čine sve da spase živote...

Najmlađi preminuli bio je 2008. godište.

  • Hronika

  • 05. Maj 2023  

  • 0

Nakon sinoćne pucnjave u selu Dubona kod Mladenovca, u KBC Dragiša Mišović opereirane su dvije osobe od 21 i 23 godine, ali su i dalje životno ugrožene.

Kako javlja RTS, u smederevsku opštu bolnicu „Sveti Luka“ tokom noći je primljeno je deset osoba, četvero ih je preminulo, tri osobe su trasportirane dalje za Beograd, a tri su operirane i nalaze se u stabilnom stanju. Jedna osoba ima prostrijelne rane stomaka bez povreda unutrašnjih organa, druga je upucana u potkoljenice i nalazi se na odjeljenju ortopedije, a treća sa višestrukim povredama organa i otvorenim prijelomima, također je stabilno.

Najmlađi preminuli bio je 2008. godište.

Osmero ranjenih koji su hospitalizirani u Urgentom centru su stabilno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...