SPECIJALCI GA OPKOLILI SA SVIH STRANA, PA OBORILI NA POD: Pogledajte snimak hapšenja muškarca koji je prijetio MASAKROM u Rumi

Kako se može vidjeti na snimku, policija je opkolila njegovu kuću, a zatim upala i oborila ga na pod.

  • Hronika

  • 06. Maj 2023  

  • 0

Još jedan muškarac uhapšen je zbog izazivanja panike i nereda. On je u objavi na društvenoj mreži prijetio da će "uzeti pušku i ubiti sve stanovnike Rume", javlja Kurir.rs.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala pri Upravi za tehniku i Jedinice za obezbjeđenje određenih ličnosti i objekata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su D. J. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje panike i nereda.

Kako se može vidjeti na snimku, policija je opkolila njegovu kuću, a zatim upala i oborila ga na pod.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Video pogledajte OVDJE.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...