"NARODU SRBIJE IZRAŽAVAM NAJDUBLJE SAUČEŠĆE": Escobar se upisao u knjigu žalosti u ambasadi Srbije u Washingtonu

"Zauvijek vas prijatelj, Gabriel Escobar"

  • Svijet

  • 06. Maj 2023  

  • 1

Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabriel Escobar upisao se danas u Washingtonu u knjigu žalosti koja je otvorena u ambasadi Srbije povodom ubistva djece u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a potom i u dva sela u okolini Mladenovca.

"Narodu Srbije, u ime američkog naroda i lično ime, izjavljujem najdublje saučešće na ovaj dan žalosti. Znajte da smo u vašoj tuzi uz vas u prijateljstvu. Zauvijek vas prijatelj, Gabriel Escobar", napisao je zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD, rečeno je Tanjugu iz ambasade Srbije u SAD.

alt

Escobar se upisao u knjigu žalosti (Foto: Tanjug)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...