SPREMA SE LIKVIDACIJA KOSTE KECMANOVIĆA; OPSADNO STANJE PRED KLINIKOM: Upućene jezive prijetnje, odmah pojačane mjere obezbjeđenja

Klinika je morala da pojača obezbjeđenje na ulazu, zbog učestalih prijetnji koje dobija, jer u njoj boravi Kosta Kecmanović koji je počinio masakr na Vračaru.

  • Hronika

  • 07. Maj 2023  

  • 2

Klinika u kojoj se nalazi ubica Kosta Kecmanović dobija jezive prijetnje smrću, jer se u ovoj ustanovi nalazi dječak (13) koji je u srijedu iz očevog pištolja ubio je osmoro djece iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i čuvara škole, a ranio šestoro đaka i nastavnicu historije.

Kako javlja SrbijaDanas, zbog učestalih prijetnji koje dobija ova ustanova pojačano je obezbjeđenje ispred klinike.

Budući da Kosta Kecmanović nije napunio 14 godina, on nije krivično odgovoran i sada se nalazi na posebnom dječijem odjeljenju.

Podsjetimo, kako je utvrđeno, dječak je planirao masovno ubistvo mjesec dana, a ono što je pregledom njegovog telefona utvrđeno ledi krv u žilama - svjesno je počinio ubistvo svojih vršnjaka i čuvara škole, jer je neposredno pred zločin na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije kako bi istražio da li djeca mogu krivično da odgovaraju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...