HANA HADŽIAVDAGIĆ NAKON KRITIKA DIJELA BH. JAVNOSTI: "Reče pametni narod banana države, ma važi..."

Hana vam je super kada trebate preko njenih društvenih mreža skupiti novce za stotine liječenja, napisala je Hadžiavdagić

  • Mini market

  • 09. Maj 2023  09. Maj 2023

  • 4

Influenserica Hana Hadžiavdagić odgovorila je na kritike dijela javnosti zbog učešća na jučerašnjoj panel-diskusiji pod nazivom "Žensko liderstvo" na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.

Podsjetimo, pored Hane Hadžiavdagić, na ovom panelu su govorile i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, dekanesa Ekonomskog fakulteta Jasmina Selimović, profesorica Azra Hadžiahmetović i poduzetnica Sabina Softić. Hanino učešće, međutim, naišlo je na negodovanje pojedinaca koji smatraju da njoj u tom društvu nije bilo mjesto.

"Reče narod koji živi u banana državi, glasa za kriminalce i lopove već 30 godina u državi gdje je premijer osuđen na pet godina zatvora, ali eto još nije imao obraza dati ostavku... Samo u ovoj muljaži 10 miliona vaših novaca se pokralo, narode, ali eto, jedini problem je Hana", napisala je Hana na Facebooku. Dodala je da nikome ništa nije ukrala, ali je valjda trebalo da krade, mulja i laže i da narod uz sve to glasa za nju. 

"Reče pametni narod banana države. Ma važi. P. S. Hana vam je super kada trebate preko njenih društvenih mreža skupiti novce za stotine liječenja, ali kada treba potaknuti mlade ljude da se bave biznisom, da ne varaju i ne kradu, da plaćaju poreze, da vjeruju u sebe, da budu dobri i humani ljudi, onda je Hana go*no. Licemjerju kraja nema", zaključila je Hana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...