POSLAO I NEPRIMJERENU SLIKU: Sin hrvatskog gradonačelnika Hanu Hadžiavdagić nazvao "balijskom k*rvom"

Ubrzo su pratitelji Hani javili da se radi o sinu gradonačelnika, a ona mu je odmah poslala mail.

  • Regija

  • 01. Jul. 2023  

  • 5

Bh. influensericu Hanu Hadžiavdagić sin gradonačelnika Valpova (Hrvatska) Matka Šutala, Jakov Šutalo, nazvao je balijskom ku*vom te joj poslao sliku međunožja.

Naime, Jakov je poslao privatnu poruku Hana u kojoj joj je napisao: “Ku*vo balijska na čemu ti zarađuješ” te joj poslao fotografiju međunožja.

Hana je poruku podijelila na Instagramu sa svojim pratiteljima te navela: “Mora da je ponos porodice i prijatelja s ovakvim razmišljanjem”.

Ubrzo su pratitelji Hani javili da se radi o sinu gradonačelnika, a ona mu je odmah poslala mail.

alt

Hanin e-mail gradonačelniku Valpova

“Pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati šta se dešava i šta Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam neko ko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam.

alt

Jakov Šutalo

U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti”, piše u e-mailu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...