FINSKA PREMIJERKA SE RAZVODI: Sa suprugom je provela pola života

Par imaju petogodišnju kćer Emmu Amaliju Marin te su se vjenčali prije gotovo tri godine, u kolovozu 2020. godine. Zajedno su bili od svoje 18. godine, no u srijedu su objavili da su podnijeli zahtjev za razvod.

  • Sex i grad

  • 10. Maj 2023  

  • 0

Sanna Marin u srijedu je na društvenim mrežama sa svijetom podijelila vijest da se razvodi od supruga Markusa Raikkonena nakon 19 godina zajedničkog života

Par imaju petogodišnju kćer Emmu Amaliju Marin te su se vjenčali prije gotovo tri godine, u kolovozu 2020. godine. Zajedno su bili od svoje 18. godine, no u srijedu su objavili da su podnijeli zahtjev za razvod.

'Skupa smo podnijeli zahtjev za razvod. Zahvalni smo za 19 godina provedenih zajedno i na našoj voljenoj kćeri', napisala je Sanna Marin na svom Instagram profilu uz fotografiju sa suprugom. 'Još uvijek smo najbolji prijatelji, bliski jedno drugome i brižni roditelji. I dalje ćemo provoditi vrijeme zajedno kao obitelj i jedni s drugima. Molimo vas da poštujete našu privatnost. Nećemo dalje komentirati razvod', poručila je finska premijerka na odlasku.

Podsjetimo, Marin, koja će se povući s pozicije premijerke nakon poraza na izborima početkom prošlog mjeseca, bila je upletena u više skandala zbog izlazaka i zabave za vrijeme svog mandata. U jednom trenutku čak je izašao video gdje plešes muškarcem koji nije njezin suprug, što je potaknulo i glasine o njezinoj nevjeri. Na drugoj snimci je pak zavodljivo plesala s influencericom Sabinom Särkkä.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...