KOSA RASTE, PA SE SKRATI: Glumica Milla Jovovich sve iznenadila novom frizurom (FOTO)

Glumica ukrajinskog porijekla viđena je u New Yorku s neobičnom frizurom, a zatim je na reviji Chanela stilizirala kosu u maniru punk princeze.

  • Žena

  • 12. Maj 2023  

  • 0

"Blah! Osjećala sam se kao da mi je potrebna promjena, a makaze su mi bile pri ruci. U svakom slučaju, narast će ponovno. Sviđalo vam se ili ne, sada je učinjeno, pa ćemo vidjeti kako će narasti", napisala je na Instagramu glumica Milla Jovovich koja je s obožavateljima podijelila izgled nove frizure.

Dugu kosu glumica je sama odlučila skratiti - izbrijala je kosu s obje strane, kao i dio kose s vrha, a ostavila je čupave pramenove s prednje strane, pa je cjelokupni dojam buntovan i punkerski.

Frizura na fotografijama s društvene mreže izgleda pomalo neuredno i nedovršeno, a obožavatelji su se zaprepastili kada su vidjeli glumicu snimljenu u New Yorku - izgledala je kao da joj nedostaju dijelovi kose na glavi jer je veliki dio kose potpuno izbrijan.

image

No, Jovovich se nakon toga pojavila u Los Angelesu na reviji francuske modne kuće Chanel - i to u jako chic izdanju, čime je pokazala da joj svaki stil dobro stoji. "Čuperke" kose je stilizirala u obliku irokeze, a oči je naglasila dvostrukom linijom tuša, što je rezultiralo mačkastim pogledom, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...