POLICIJA JE PRIVELA: Učenica u Bjelovaru objavila popis za odstrel

Nakon objave, policija je brzo reagirala i privela učenicu koja je popis napravila, piše portal.

  • Regija

  • 12. Maj 2023  

  • 0

Učenica jedne bjelovarske škole isključena je iz škole nakon što se na TikToku pojavio popis za odstrel koji je ispunila imenima kolega iz razreda, javlja lokalni portal Bjelovar.live.

Sve su im potvrdili roditelji, kojima su to rekla njihova djeca.

Nakon objave, policija je brzo reagirala i privela učenicu koja je popis napravila, piše portal.

O svemu je obaviješten i Centar za socijalnu skrb.

"Danas su tek učenici saznali kako je jedan cijeli razred s još jednim dečkom na popisu jedne pomahnitale djevojke koja prijeti da će ih pobiti. Otac dotične je lovac i ima pristup oružju i nije baš to bezopasno. Nažalost mi kao roditelji o tom nismo obaviješteni, tek su danas djeca o tom saznala", jedan je roditelj pisao portalu Bjelovar.live.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...