MEDIJSKI RAT SE NASTAVLJA: Dragan Vučićević u programu uživo "pecnuo" Goricu Dodik, ona mu odmah uzvratila…

- Ovo je pokušaj nasilnog otimanja vlasti i to je operacija koja traje, kazao je Vučićević.

  • Mini market

  • 13. Maj 2023  13. Maj 2023

  • 3

Glavni i odgovorni urednik opskurnog tabloida „Informer“ Dragan J. Vučićević, tokom gostovanja u jutarnjem programu na TV Pink komentirao je jučerašnje proteste opozicije u Beogradu i blokiranje mosta Gazela.

- Njihov cilj jeste da na silu dođu na vlast i ovo nema nikakve veze sa brigom za bezbjednost naše djece, kao što oni kažu, ili nekakvom tugom ili pijetetom zbog dva masovna ubistva koja su se desila prije desetak dana u Beogradu i Mladenovcu, kaže Vučićević i nastavlja:

- Ovo je pokušaj nasilnog otimanja vlasti i to je operacija koja traje.

- Pokušaj otimanja vlasti od strane dijela opozicije je epizoda koja traje i to ne samo nekoliko dana, već nekoliko godina unazad i svi su se u jednom trenutku ujedinili.

- Ovi mrzitelji, najveći hejteri, pljuvači iznutra koji su juče dali sebi za pravo da njih, koliko god da ih je bilo, a nije ih bilo stotine hiljada kako oni kažu, već manje od deset hiljada, ali brojke na stranu, koliko god da ih je bilo, niko nema pravo, niko ne može da tako brutalno krši zakon, kazao je on.

- Oni su sami sebi to dozvolili. Zašto? Kažu bore se za nasilje, kako se bore za nasilje? Tako što sprovode najgore i najcrnje nasilje, tako što maltretirate ljude.

Vučićević je i jutros spomenuo Goricu Dodik, kazavši kako je Dodikova kćerka nervozna te da ga napada, a nedugo nakon njegovog gostovanja na televiziji Željka Mitrovića, oglasila se i Gorica Dodik.

-Ma, jel` to Dragan J. Vučićević mene spominje na gostvanju negdje? Kaže da sam nervozna pa ga napadam. Znači usvojio je ponašanje od naše opozicije, kada im odgovorim nervozna sam i u panici, evo i drug Gile (Nebojša Vukanović, op. „SB“) mu se pridružio u opisivanju moje panike. Možete vi to bolje, poručila je Dodikova kćerka.

Podsjetimo, „Slobodna Bosna“ jutros je izvijestila o brutalnom medijskom ratu između Beograda i Banje Luke.

Više pročitajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...