SVETOSAVLJE, SRBIN I SRPKINJA: Procurio video, pogledajte za šta Emir Kusturica optužuje Željka Mitrovića...

On se upitao zašto se dječak monstrum koga nagriza savjest što nije ubio sve one koje je planirao, ne dovede u Zadrugu, pošto, u Zadruzi već postoji jedan ubica koji je glavni junak.

  • Kultura

  • 14. Maj 2023  

  • 23

Bivši Sarajlija, a danas najpoznatiji srbijanski režiser  Emir Kusturica u jednoj od epizoda svog serijala "Moj život" govorio je o nezapamćenim tragedijama koje su zadesile Srbiju dan za danom - o masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" koji je počinio trinaestogodišnjak K. K. kada je ubio osmero svojih vršnjaka i školskog čuvara, kao i o užasnim zločinima Uroša B. (20) u tri sela u okolini Mladenovca, koji je pucajući iz "Kalašnjikova" ubio osmero mladih. Kusturica je poredio ova dva počinioca stravičnih ubistava, a u jednom trenutku dotakao se i rijaliti programa "Zadruga" i njenog "kreativnog" stvaraoca direktora Pink TV Željka Mitrovića.

„Za razliku od dječaka monstruma i ubice, džiber iz Mladenovca je dio prigradske dripačke kolone koja sanja da postane zvijezda Zadruge u kojoj vrije živo blato, u kome se guši svetosavski Srbin i Srpkinja i gdje se ostvaruju džiberski luciferluci Željka Mitrovića“, poručio je Kusturica.

On se upitao zašto se dječak monstrum koga nagriza savjest što nije ubio sve one koje je planirao, ne dovede u Zadrugu, pošto, u Zadruzi već postoji jedan ubica koji je glavni junak.

Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...