IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Slavna tenisačica ne liči na sebe, dugo se skrivala od javnosti…

Bivša tenisačica danas je potpuno druga osoba, promijenila je imidž i više nije zanosna plavuša.

  • Estrada

  • 15. Maj 2023  

  • 0

Marija Šarapova bila je jedna od najuspješnijih svjetskih tenisačica, a osim svog znanja u tenisu mnoge je uvijek fascinirala i vitkim izgledom i svojom plavom kosom.

Međutim, Marija više ne izgleda tako. 37-godišnja Ruskinja sada je promijenila imidž i mnogi je na prv ne bi ni prepoznali.

Tenisačica je plavu kosu obojila u smeđe te sada izgleda potpuno drugačije.

Iako su joj na početku svi predviđali sjajnu karijeru, istu je okaljala pred sam je kraj kada je 2016. godine pala je na doping testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija te je suspendirana na dvije godine, da bi ubrzo nakon povratka na teniski teren objavila da odlazi u mirovinu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...