NEVJEROVATNE SCENE IZ ŠPANJOLSKE PRIMERE: Nogometaš postigao gol, pa se nakon odluke sudije uhvatio za glavu...

Domaćin je najavio žalbu na odluku sudije.

  • Šareni svijet

  • 15. Maj 2023  

  • 0

Nogometaš Valladolida Sergio Escudero naletio je na loptu i postigao je gol, ali je u tom trenutku glavni arbitar odsvirao kraj prvog poluvremena. Gol nije priznat, uprkos protestima domaćih. U prvom dijelu utakmice nije bilo golova.

“Akcija je dobro protumačena, a ono što se desilo je stvar peha”, rekao je za Marcu Alfonso Perez Burrull, stručnjak za suđenje u Španiji.

U drugom dijelu Sevilla je postigla tri pogotka i tako nanijela težak poraz rivalu, a domaćin je najavio žalbu na odluku sudije.

Valldadolid je 17. na tabeli sa 35 bodova nakon isto toliko kola, dok je Sevilla 11. i ima 44 boda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...