SUZE NA DODJELI BAFTA-e: Kate Winslet održala govor pun emocija, posvetila nagradu kćerki

Winslet je primila nagradu za najbolju glumicu za izvedbu u TV seriji “I Am Ruth”

  • Show

  • 15. Maj 2023  15. Maj 2023

  • 0

Glumica Kate Winslet bila je vidno emotivna kada je u nedjelju primila nagradu za najbolju glumicu za izvedbu u TV seriji “I Am Ruth” na dodjeli televizijskih nagrada BAFTA. Poznata glumica ostala je zatečena kada je prozvano njezino ime, a zatim se rasplakala.

Kate je na dodjelu prestižnih nagrada došla u pratnji 22-godišnje kćeri i kolegice Mije Threapleton koja je također briznula u plač dok je čestitala svojoj majci. Emotivno su se zagrlile i poljubile prije nego što se Kate popela na pozornicu po zasluženu nagradu. Na pozornici se našalila kako će sigurno biti jedina zvijezda koja će se tu večer rasplakati i priznala da od suza ne vidi govor koji je prethodno napisala na papiru. Glumica je tijekom govora odala počast svojoj kćeri i prisjetila se “agonije” kroz koju je ona prošla dok je snimala scene za “I Am Ruth”. Dodala je da "male britanske televizijske drame mogu biti moćne", a priče o mentalnom zdravlju poput ove "treba čuti".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...