KONAČNO SE OGLASILI IZ FACEBOOKA: Izvinjavamo se što smo slali zahtjeve ljudima čije ste profile gledali

Jutros je brojnim korisnicima stigla obavijest od ove društvene mreže

  • HiTec

  • 18. Maj 2023  18. Maj 2023

  • 0

Facebook se napokon oglasio o drami koja se odvijala prije nekoliko dana kada su hiljade korisnika shvatile da je Facebook poslao zahtjeve za prijateljstvo nepoznatim osobama ili osobama čije su profile gledali.

Jutros je brojnim korisnicima stigla obavijest od ove društvene mreže.

"Pregledajte zahtjeve za prijateljstvo u dnevniku aktivnosti. Nedavno smo otklonili poteškoću koja je uzrokovala slanje nekih zahtjeva za prijateljstvo greškom. Izvinjavamo se i otkazali smo zahtjeve za prijateljstvo koji su poslani zbog te greške.

Možete otvoriti dnevnik aktivnosti kako biste pregledali zahtjeve za prijateljstvo koje ste poslali ili primili", kažu iz Facebooka.

Podsjetimo, prije šest dana na internetu je nastao haos kada su korisnici shvatili da je Facebook sam poslao zahtjeve za prijateljstvo ljudima čije su profile gledali ili nekim sasvim nepoznatim ljudima.

Dio ekipe na Facebooku pisao je da im je za nekoliko minuta došao veliki broj zahtjeva za prijateljstvo. 

"Facebook mi je sam dodao ljude kojima uopće nisam poslala friend request", pisali su korisnici.

"Facebook mi je dodao ljude kojima sam špijunirala profil. Užas", dodali su korisnici u još gorem scenariju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...