RONALDOVA BIVŠA ŽARI I PALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Jedna od najljepših žena svijeta osvanula u vrućim pozama, fanovi oduševljeni…

Bradley nije jedini poznati miljenik žena koji je pokleknuo pred Irininom ljepotom.

  • Estrada

  • 19. Maj 2023  

  • 1

Jedna od naljepših žena svijeta i najpoznatijih manekenki Irina Shayk sudjelovala je u predstavljanju nove linije badića za kampanju jednog turskog modnog brenda koja je ujedno i jedna od najboljih svjetskih modnih kuća.

Irina je sa svojih 37 godina i dalje jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice, a jedna je i od rijetkih slavnih dama koja se ne koristi čarima fotošopa.

Nedavno su se pojavile glasine o njezinu pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Njih dvoje u vezi su bili četiri godine, a iznenadili su javnost kada su 2019. objavili prekid. No nakon što su u posljednje vrijeme nekoliko puta viđeni zajedno, pojavila su se nagađanja da su ljubavi odlučili dati još jednu šansu, o čemu se nijedno od njih dvoje još nije oglasilo.

Bradley nije jedini poznati miljenik žena koji je pokleknuo pred Irininom ljepotom. Prije njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, koji je ubrzo nakon prekida s Irinom upoznao ljubav svojeg života, Georginu Rodriguez.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...