IZABRALA CATHERINE MIDDLETON: Proljetna haljina stvorena za gotovo sve prilike (FOTO)

Zelena je jedna od najpopularnijih proljetnih boja.

  • Žena

  • 19. Maj 2023  

  • 0

Princeza od Walesa posjetila je centar Anna Freud u Londonu, humanitarnu organizaciju posvećenu mentalnom zdravlju djece. Princeza je pokroviteljica organizacije, a njezin dolazak organiziran je povodom obilježavanja Sedmice mentalnog zdravlja.

Posjetu je započela učestvovanjem na okruglom stolu na kojem su učestvovali brojni stručnjaci te zaposlenici centra. Zatim je s njihovim štićenicima popričala o anksioznosti, glavnoj temi ovogodišnje Sedmice mentalnog zdravlja.

"Važno je da svi razgovaramo o svojim osjećajima i emocijama, onim dobrim i onim teškim, zato što ih svi imamo", zaključila je princeza.

Catherine Middleton u zelenoj haljini brenda Suzannah London

Catherine je za ovo službeno pojavljivanje odabrala vrlo decentno i jednostavno izdanje u kojem je glavna zvijezda haljina brenda Suzannah London.

Isti model haljine, samo u bijeloj boji, princeza je već nosila u nekoliko prilika, a izgleda da joj se toliko sviđa da je u svoju garderobu uvrstila i zelenu verziju, navodi Zadovoljna.hr.

Princeza od Walesa u bijeloj haljini brenda Suzannah LondonPrinceza od Walesa u bijeloj haljini brenda Suzannah London (Foto: AFP)

Zelena je jedna od najpopularnijih proljetnih boja, koja vrhunac svoje popularnosti doživljava u proljetno-ljetnoj sezoni, pa se modeli haljina u toj boji definitivno mogu nazvati sezonskim favoritom. Zahvaljujući bogatoj paleti nijansi, svato za sebe može pronaći adekvatan model.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...