ŠTA ĆE REĆI RITA ORA: Dua Lipa izašla s njenim bivšim dečkom, nisu skidali ruke jedno s drugog

Dua Lipa oduševila je elegantnom haljinom Celine francuskog dizajnera Hedi Slimane s nekoliko proreza s prednje strane, prekriženim naramenicama na leđima i visokim prorezom na nozi.

  • Show

  • 20. Maj 2023  20. Maj 2023

  • 0

Pjevačica Dua Lipa (27) potvrdila je još u martu vezu s bivšim dečkom Rite OreRomainom Gavrasom (41), filmskim režiserom. Par se zajedno u javnosti prvi puta pojavio sinoć na crvenom tepihu 76. godišnjeg filmskog festivala u Cannesu. Izmjenjivali su nježnosti na crvenom tepihu projekcije filma „Omar La Fraise” (The King Of Algiers).

Dua Lipa oduševila je elegantnom haljinom Celine francuskog dizajnera Hedi Slimane s nekoliko proreza s prednje strane, prekriženim naramenicama na leđima i visokim prorezom na nozi. Crnu kosu podigla je u elegantnu punđu dok su joj šiške padale na lice, a odabrala je svečanu šminku s nude ružem. Izgled je upotpunila s parom visećih naušnica.

Romain je izgledao veoma profinjeno u svom klasičnom crnom odijelu i svu svoju pažnju posvetio je djevojci, primjetili su fotoreporteri. Držali su se za ruke kada su stigli na premijeru, a za vrijeme fotografiranja Romain je nježno stavio ruku na struk svoje partnerice.

-Dua i Romain upoznavali su se nekoliko mjeseci izvan očiju javnosti. Uživali su provoditi vrijeme skupa. Upoznali su se u uskim krugovima u blagdanskom razdoblju i imaju puno toga zajedničkog, rekao je izvor blizak paru u ožujku za The Sun.

-Dua shvaća koliko je važno pronaći partnera koji razumije njezin posao. Osjeća se da je Romain u potpunosti razumije. Oboje su stvarno kreativni ljudi, nastavio je izvor o vezi para.

Prije ovog debitantskog pojavljivanja u javnosti, par je bio primijećen kako napuštaju afterparty BAFTA nagrada u Londonu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...