FUDBALER HACKENA KADIR HODŽIĆ: "Sanjam dres Zmajeva, svaki trofej je za Srebrenicu i BiH"

Defanzivac dalje ističe da svaku pobjedu i trofeje poklanja rodnom gradu i državi.

  • Sport

  • 20. Maj 2023  

  • 0

Fudbaler Hackena Kadir Hodžić niže uspjehe u Švedskoj. Nakon senzacionalne titule prvaka za prošlu sezonu, u novoj je sa klubom iz Geteborga, osvojio i švedski Kup.

Dvadesetosmogodišnjak rođen u Srebrenici, koji je prije 23 godine napustio BiH i fudbalsku karijere gradio na sjeveru Evrope, dočekao je trofeje. U razgovoru za N1 kaže da je oduševljen, što sa popularnim Osama, igra u zlatnoj generaciji kluba.

"Znači puno i meni također, osvojili smo sve što se u švedskom fudbalu može osvojiti. Bili smo prošle godine prvaci Švedske i sad smo osvojili i švedski Kup. Imamo veliki izazov na ljeto gdje nas čekaju kvalifikacije za Ligu prvaka", kazao je Hodžić.

Defanzivac dalje ističe da svaku pobjedu i trofeje poklanja rodnom gradu i državi.

"Naravno da svaku pobjedu, svaki trofej, poklanjam svojoj Srebrenici i Bosni i Hercegovini. Jer su Srebrenica i Bosna i Hercegovina dio mene, u Bosni sam rođen i to je moja domovina", dodao je fudbaler Hackena.

Kadirov san je i obući jednog dana dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovini.

"Sanjam naravno, to mi je jako velika želja, obući dres Bosne i Hercegovine i zaigrati za svoju domovinu. Nadam se pozivu reprezentacije", poručio je Hodžić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...