STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Jedna osoba teško povrijeđena

Automobil "passat" probio je zaštitnu ogradu te sletio u provaliju 50 metara od ceste u mjestu Troskoti.

  • Hronika

  • 21. Maj 2023  21. Maj 2023

  • 0

Jedna osoba teško je povrijeđena, a tri su zadobile potvrede neutvrđenog stepena u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko tri sata ujutru dogodila na cesti Mostar – Široki Brijeg.

- U saobraćajnoj nesreći učestvovali su "volkswagen passat" i "mercedes-benz", izjavio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanog kantona Ljudevit Marić.

Automobil "passat" probio je zaštitnu ogradu te sletio u provaliju 50 metara od ceste u mjestu Troskoti.

U pomoć su odmah pristigli vozači i putnici koji su se našli u blizini, a ubrzo je stigla i hitna medicinska pomoć.

O težini saobraćajne nesreće najbolje svjedoče fotografije koje je su, na Facebook profilu, objavili mostarski vatrogasci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...