DRAMATIČNA POLICIJSKA POTJERA U BEOGRADU: Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu na Vračaru, ranio je…

Nedaleko odatle, u Novopazarskoj ulici, zatečen je još jedan muškarac sa povredom u predjelu leđa.

  • Hronika

  • 23. Maj 2023  

  • 0

Pripadnici MUP-a Srbije, tri sata nakon pucnjave na Vračaru uhapsili su osumnjičenog.

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici UKP i PS Vračar identifikovali su i priveli muškarca koji je pucao iz pištolja i ranio dve osobe u ulici Maksima Gorkog, piše Blic.

Podsjetimo, dvije osobe ranjene su sinoć na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja u Beogradu. Muškarac A. P. (29) je u pucnjavi na Vračaru zadobio povredu desne natkoljenice, nakon čega je prebačen u beogradski Urgentni centar. Nedaleko odatle, u Novopazarskoj ulici, zatečen je još jedan muškarac sa povredom u predjelu leđa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...