SPEKTAKULARAN DOČEK PRVAKA EVROPE U MADRIDU: Džanan Musa dobio ogroman aplauz (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida vratili su se u glavni grad Španije nakon što su prije nekoliko dana osvojili Euroligu.

  • Sport

  • 23. Maj 2023  

  • 0

Na dočeku se okupio ogroman broj navijača, a prisutnima se obratio jedan od najboljih igrača tima Džanan Musa.

Igrači su sa jednog balkona pozdravili svoje navijače nakon osvojene 11. titule Eurolige. Bh. košarkaš se zahvalio na podršci i uputio poruku vjernim fanovima.

“Mnogo vam hvala za pomoć ove sezone. Ovo ne bi bilo moguće bez vas. Hala Madrid, idemo”, rekao je Musa kojeg su okupljeni navijači pozdravili aplauzima, prenosi N1.

Podsjetimo, Real je pobijedio Olympiakos 79:78, a Musa je u finalnom susretu postigao šest poena, jedan skok i četiri asistencije. Novu titulu Madriđanima donio je fantastični Sergio Llull u posljednim sekundama utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...