RODITELJI U IZLASKU: Robert De Niro sa partnericom prvi put na crvenom tepihu nakon rođenja kćerkice (FOTO)

Robert De Niro i njegova partnerica Tiffany Chen bili su među gostima na premijeri njegovog nadolazećeg filma "Killers of the Flower Moon" na Filmskom festivalu u Cannesu. Ovo je prvi put da su viđeni zajedno na nekom događaju otkako su zajedno dobili kćer.

  • Show

  • 23. Maj 2023  

  • 0

Robertu De Niru pridružila se njegova partnerica Tiffany Chen na filmskom festivalu u Cannesu ovog vikenda kako bi proslavili premijeru njegovog najnovijeg projekta "Killers of the Flower Moon". Vjeruje se da je godišnji filmski festival obilježio prvi zajednički javni događaj 79-godišnjeg glumca i njegove 45-godišnje partnerice otkako su prošli mjesec dobili kćerkicu Giu.

Chen je za ovu posebnu priliku odjenula svjetlucavu crnu haljinu bez naramenica, dok je De Niro nosio klasično crno odijelo. Za zabavu nakon premijere, De Niro je ostao u istom odijelu, dok se odlučila za nešto ležerniju kombinaciju pa je odabrala crnu košulju, hlače i jaknu koja se kopčala do vrata. 

image Foto: Profimedia

Podsjetimo, slavni glumac Robert De Niro objavio je početkom mjeseca da je u 80. godini dobio dijete. Dogodilo se to gotovo usput u razgovoru za ET Canada kada je oskarovac govorio o svom aktuelnom filmu "O mom ocu". Govorio je o odgoju i odnosu s djecom, a kada je voditeljica rekla da glumac ima šestero djece, De Niro ju je ispravio: "Sedmero, zapravo. Upravo sam dobio dijete", prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...