ČUDNA ODLUKA MILIJARDERA: Elon Musk najavio moguće preseljenje sjedišta Twittera

Bivši zaposleni tvrdili su i da su u zgradi napravljeni nelegalni aranžmani, a gradske vlasti San Francisca su počele da ispituju ove tvrdnje.

  • HiTec

  • 24. Maj 2023  

  • 0

Vlasnik Twittera Elon Musk nagovijestio je da bi sjedište te kompanije moglo biti premješteno iz San Francisca, javlja Anadolija.

Musk je govorio na online samitu CEO vijeća Wall Street Journal-a.

Upitan hoće li Twitter promijeniti sjedište, Musk je rekao da sjedište kompanije vjerovatno neće zauvijek biti u San Francisku.

Nakon što je Musk preuzeo Twitter, otpušteno je 80 posto zaposlenih, a u javnosti su se pojavile i fotografije na kojim se vidi kako je sjedište Twittera pretvoreno u hotelske sobe.

Naime, bivši uposlenici Twittera tvrdili su da je Musk upražnjene kancelarije otpuštenih radnika pretvorio u hotel za osoblje koje radi do kasno u noć.

Bivši zaposleni tvrdili su i da su u zgradi napravljeni nelegalni aranžmani, a gradske vlasti San Francisca su počele da ispituju ove tvrdnje.

Musk je 2021. godine preselio i sjedište Tesle iz Kalifornije u Teksas.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...