I EDIN ZNATI BITI TERS: Novinari pitali Inzaghija hoće li Džeko početi finale Lige prvaka, njegov odgovor...

(...) dodatno zakomplikovao situaciju.

  • Sport

  • 25. Maj 2023  25. Maj 2023

  • 0

Trener Intera Simone Inzaghi bio je suočen s pitanjem da li će Edin Džeko početi finale Lige prvaka nakon što je Inter sinoć osvojio Kup Italije pobijedivši Fiorentinu.

Inzaghi je na to dao diplomatski odgovor kazavši kako njegova ekipa ima misiju odigrati 20 vrhunskih utakmica u dva mjeseca.

“Lautaro se uvijek izmjenjuje s ostalim napadačima jer naša misija se zna. Niko nikad nije odigrao 20 utakmica u dva mjeseca. Svi nam pomažu”, kazao je Inzaghi.

Podsjetimo, Džeko i Inzaghi su imali verbalni sukob nakon što ga je trener Intera izveo iz igre u 58. minuti sinoćnjeg susreta i ubacio Romelua Lukakua. I

talijanski mediji pišu da je zbog toga Džeki ugroženo mjesto u prvoj postavu u finalu protiv Manchester Cityja.

Džeko je do sada počeo svaki meč u knock-out fazi Lige prvaka i za očekivati je ipak da će upravo naš napadač praviti društvo Lautaru Martinezu 10. juna u Istanbulu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...