UHVAĆENA NA DJELU: Policija moli za pomoć, ova žena oštetila je više od 400 automobila…

U više navrata, između januara i aprila 2023. osumnjičena je oštetila vozila i fasadu zgrade salona.

  • Auto

  • 26. Maj 2023  

  • 0

Prema izvještaju  policije u kanadskom gradu Coquitlamu u Britanskoj Kolumbiji, žena u dobi između 40 i 50 godina oštetila je više od 400 vozila u jednom salonu automobila. Sve se dogodilo u trgovini marki Dodge, Chrysler, Jeep i Ram. Snimke nadzorne kamere prikazuje ženu koja nekim predmetom ostavlja trag na brojnim vozilima.

U više navrata, između januara i aprila 2023. osumnjičena je oštetila vozila i fasadu zgrade salona.

Zasad se ništa ne zna o motivima počiniteljice, a šteta je ogromna, procjenjuje se na više od 343.000 eura. Kanadski dužnosnici traže pomoć javnosti u traženju počiniteljice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...