POLA EVROPE GA ŽELI U SVOJIM REDOVIMA: Prva zvijezda Serie A stigla u Njemačku, je li transfer bomba spremna?

Bayern spada među klubove koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, ranije su se spominjali i PSG, Manchester United i Liverpool.

  • Zabava

  • 26. Maj 2023  26. Maj 2023

  • 0

Najbolji strijelac novog italijanskog prvaka, Victor Osimhen, primijećen je u Njemačkoj usred glasina o interesu Bayerna.

Prema izvještaju Bilda, napadač Napolija viđen je u srijedu, 24. maja, na ulicama Berlina. Prethodno je objavljeno da Bayern pokazuje interes za Osimhena.

Međutim, napominje se da je svrha njegovog putovanja možda povezana s njegovom vjerenicom Stefani, koja je rođena i odrasla u njemačkom gradu Wolfsburgu, gdje je Osimhen započeo svoju profesionalnu karijeru 2017. godine.

Bild nema informacija o tome je li bilo kontakta ili razgovora između Bayerna i Napolija u vezi s transferom ovog igrača, ali je poznato da Bayern spada među klubove koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima. Ranije su se spominjali i PSG, Manchester United i Liverpool kao zainteresirani klubovi.

Osimhen (24) odigrao je ove sezone 35 utakmica za Napoli u svim takmičenjima, postigao 28 golova i upisao pet asistencija. Ima ugovor s Napolijem do ljeta 2025. godine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...