ZAJEDNIČKA AKCIJA MUP-a SRBIJE I RS: U Trebinju uhapšen policajac-ubica iz Priboja

Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (1995)

  • Hronika

  • 26. Maj 2023  26. Maj 2023

  • 0

Osumnjičeni za ubistvo u priboju Igor A. (28) lociran je i uhapšen u Trebinju.

Kako se navodi, pripadnici Sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u saradnji sa MUP-om iz Bosne i Hercegovine (RS) na teritoriji Trebinja locirali su danas i uhapsili pripadnika MUP-a Srbije osumnjičenog za ubistvo u Priboju.

Podsjetimo, Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (1995). 

Prema riječima očevidaca, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

Cijeli događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...