KRENULA S PRIJATELJEM, INAČE DOBRIM DRUGOM ALEKSANDRA VUČIĆA: Jelena Karleuša na mitingu SNS-a

Goran Vesić je objavio slike sa Jelenom Karleušom na svom Instagram profilu.

  • Regija

  • 26. Maj 2023  26. Maj 2023

  • 2

Pjevačica Jelena Karleuša je izašla je na skup podrške SNS i Aleksandru Vučiću i trenutno šeta za građanima koji su ucijenjeni i dovučeni iz svih krajeva Srbije autobusima u srpsku prijeestonicu, piše Nova.rs.

Društvo joj pravi njen prijatelj Goran Vesić, sa kojim već ima istoriju političkog angažmana – od nastupa ispred Skupštine za Novu Godinu, do obilaska komunalne milicije i odlaska na promociju vakcina protiv koronavirusa.

Goran Vesić je objavio slike sa Jelenom Karleušom na svom Instagram profilu.

"Veliki borac i moja drugarica Jelena Karleuša", napisao je Vesić.

Karleuša je za kamere Pinka objasnila zašto je na kontramitingu SNS.

"Ovde nisam došla kao pevačica već kao javna ličnost sa velikim brojem pratilaca koja je došla da podrži ujedinjene naroda. Isprovocirana sam i revoltirana nedavnim dešavanjima, koja su me snašla proteklih par dana", rekla je ona.

Goran Vesić je rekao da je Karleuša prošla „pakao“ zbog gostovanja u Hit Tvitu i zahvalio se što je došla, ali je rekao i da bi razumeo da ipak nije došla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...