BLAMAŽA O KOJOJ BRUJI ITALIJA: Autogol hrvatskog stopera obilježio utakmicu Serie A… (VIDEO)

Sampdoria je ispala u drugu ligu, a Sassuolo je na 13. mjestu na tabeli.

  • Sport

  • 27. Maj 2023  

  • 1

Sampdoria i Sassuolo remizirali su rezultatom 2:2 u utakmici predzadnjeg kola talijanske Serie A. Domaćine je u vodstvo doveo Manolo Gabbiadini u osmoj minuti, a uskoro je uslijedio preokret Sassuola. U sljedećem napadu za izjednačenje je pogodio Domenico Berardi, a onda za dvije minute i Matheus Henrique.

Sassuolo je s vodstvom od 2:1 otišao na odmor. Konačni rezultat 2:2 postavio je autogolom hrvatski stoper Martin Erlić. Nakon kornera lopta mu se odbila u nogu pa u vlastitu mrežu. Erlićev autogol pogledajte OVDJE.

Sampdoria je ispala u drugu ligu, a Sassuolo je na 13. mjestu na tabeli.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...