IVANA MARIĆ UPOZORAVA: Poduga je lista sinova budžovana koji su nekoga ubili ili povrijedili u saobraćajnim nesrećama i prošli nekažnjeno zahvaljujući...

Umjesto da policija takvima oduzme ne samo vozačku, već i auto i da ih zbog ugrožavanja tuđih života šalju u zatvor, mi se bavimo posljedicama kad nevinim žrtvama uzmu život, a njihovim porodicama radost, poručila je Ivana Marić.

  • Mini market

  • 28. Maj 2023  28. Maj 2023

  • 11

Ne stišavaju se reakcije nakon stravične pogibije mlade sarajevske doktorice Azre Spahić koju je automobilom u centru grada usmrtio Armin Berberović (1996.).

Svoj sud o svemu dala je i politička analitičarka Ivana Marić, upozorivši na ključni problem u društvu.

-Poduga je lista sinova budžovana koji su nekoga ubili ili povrijedili u saobraćajnim nesrećama i prošli nekažnjeno zahvaljujući moći očeva i korumpiranosti uglednika. Kad ne mogu stati u kraj divljanju sinova, kako će stati u kraj znatno ozbiljnijem kriminalu očeva i funkcionera, poručila je politička analitičarka Ivana Marić na društvenim mrežama, podijelivši jednu objavu s društvenih mreža.

Slika

-Poznato je da već nakon 22 sata na ulicama Sarajeva mnogi vozači podivljaju. Umjesto da policija takvima oduzme ne samo vozačku, već i auto i da ih zbog ugrožavanja tuđih života šalju u zatvor, mi se bavimo posljedicama kad nevinim žrtvama uzmu život, a njihovim porodicama radost, poručila je Ivana Marić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...